За нас

Скъпи клиенти,


обръщам се към Вас за да направя кратко представяне на марката „Халмахера“, както и да споделя с Вас принципите ни на работа и отношението ни към хората, които ще предпочетат да овкусят храната си с нашите подправки и  подправъчни смеси.


Фирмата ни дистрибутира подправъчни смеси на българския пазар от 1999 г. Партньори сме на всички големи месопреработвателни предприятия. До сега не сме предлагали продукти за краен потребител, но решихме, че е дошло време да се позиционираме и на този пазар. Желанието ни е да предложим подправки и  традиционни подправъчни смеси устояли на времето, любими на всеки българин. Разбира се ще Ви предложим и екзотични вкусове все пак марката ни се нарича „Халмахера“.


По отношение на качеството мога да Ви уверя, че ще получите продукти произведени от контролирана суровина. Ние изискваме от нашите доставчици суровините да са покрили стандарта ASTA, когато това е възможно, както и да отговарят на всички изисквания по Регламентите на ЕС и това може да бъде доказано във всеки един момент документално. Когато мелим суровината, правим това на отрицателни температури за да запазим максимално съдържанието на етерични масла в крайния продукт. Опаковаме подправките за Вас в пликове с метален слой, за да предпазим съдържанието пряка слънчева светлина и от атмосферни въздействия, така че, когато използвате продукта свежестта му да бъде максимално запазена. За най-взискателните от Вас, тези които искат да видят това което купуват сме разработили качествени картонени опаковки с прозорче. Това ще даде възможност от една страна подправката да се съхранява предпазена от пряка слънчева светлина, а от друга дава възможност на потребителя да види какво купува.

За нас е важно да имаме надеждна обратна връзка с потребителя. За това сме направили специално за Вас Email: info@halmahera.eu

С уважение

Ана-Мария Пашова