Подправки за дома

Акрилна мелница бял пипер 30 гр.
Акрилна мелница каменна сол 70 гр.
Акрилна мелница меланж пипер 30 гр.
Акрилна мелница черен пипер 30 гр.
Бахар на зърна 20 гр.

Бахар на зърна 20 гр.

Цена: 1.00 лв. (с ДДС)

Бял пипер на зърна 30 гр.

Бял пипер на зърна 30 гр.

Цена: 2.20 лв. (с ДДС)

Бял пипер на зърна 80 гр.

Бял пипер на зърна 80 гр.

Цена: 4.90 лв. (с ДДС)

Бял пипер смлян 30 гр.

Бял пипер смлян 30 гр.

Цена: 2.25 лв. (с ДДС)

Джинджифил смлян 30 гр.

Джинджифил смлян 30 гр.

Цена: 1.60 лв. (с ДДС)